Zekerheid
bij Gommans Badkamer, want wij bieden u een compleet voorstel. Een totaal kostenplaatje voor het vernieuwen van uw badkamer, toilet of vloer waardoor u achteraf niet voor onaangename verassingen komt te staan.

Betrouwbaar
bij Gommans Badkamers, want tijdens het vrijblijvend gesprek maakt u kennis met Theo, die tevens de renovaties verricht, zodat u strakjes niet allerlei mensen over de vloer heeft. Ook tijdens de verbouwing blijven we samen betrokken bij uw ideeën en doen we zaken op basis van openheid. Dat is onze kracht.

 - van een kwaliteitsvol product naar een succesvol resultaat - 

- zodat u straks met een goed gevoel in uw nieuwe badkamer staat -

Zorgeloos
via Gommans Badkamers naar Plieger, dé groothandel op het gebied van sanitair. Met 18 toonzalen door heel Nederland waarbij in de grotere vestigingen ook meer aan tegelassortiment te zien is. Door onze jarenlange samenwerking met Plieger geniet u van de garantie, service en extra korting. Met een afspraak namens Gommans Badkamers kunt u hun showrooms gaan bezoeken of met een klik op onderstaande link alvast digitaal binnen kijken (360 graden tour): https://www.plieger.nl/consument/vestigingen/