Kennismaking
Na telefonisch contact is er een afspraak gemaakt om eens te praten over uw wensen, dit is geheel vrijblijvend en gebeurd meestal in de avonduren.
Op deze avond komt Theo naar u, om te kijken in welke ruimte u uw wensen wilt verwezenlijken en/of dit idee technisch haalbaar is. Op zo'n avond rollen er natuurlijk nog meer ideeŽn over de tafel, dť manier om een zo volledig mogelijk beeld te creŽren van uw nieuwe badkamer. Hierdoor ontstaat ook een bepaald vertrouwen, in die zin dat u degene te zien/spreken krijgt straks ook degene is die de badkamer volledig maakt, dus niet allerlei mensen over de vloer!
Op deze avond worden de adresgegevens achterlaten van de verschillende leveranciers.  Met deze leveranciers doen wij al jaren zaken en uit onze ervaring weten wij dat hun prioriteit dezelfde is als de onze,
namelijk: Een zeer goed product en een zeer goede service!
Openheid
Na deze avond is het aan u om op pad te gaan voor sanitair en tegels, voor inspiratie klik op:
µ
Voor het sanitair raden wij aan om een afspraak te maken zodat er voldoende tijd is om aan uw wensen te voldoen. Hierna krijgt u de offerte en in overleg met Theo wordt besproken of de offerte naar wens is en/of er nog een eventuele aanpassingen gedaan moeten worden. 
Een mogelijkheid is dan, om nog eens een afspraak te maken met de leveranier of dat Theo u een alternatief voor een product kan adviseren. In deze tijd wordt er ook alvast een voorlopige planning gemaakt, zodat u weet in welk tijdsbestek uw badkamer gemaakt kan worden, dit gaat in overleg met Lea.
Vertrouwen
Wanneer de uitgezochte producten aan uw wensen voldoen wordt de offerte gemaakt voor de werkzaamheden. De renovatie van uw badkamer wordt aangenomen, d.w.z. dat de prijs alvorens de renovatie start; vast staat. Achteraf geen onaangename verassingen! Wanneer uw keuze valt op een Gommans badkamer, wordt in tweevoud de order verstuurd zodat de bevestiging (ondertekend) weer retour kan.
Dan pas is de koop rond!

De kracht van onze werkwijze is gebaseerd op wederzijds vertrouwen,
zodat u straks met een goed gevoel in uw nieuwe badkamer staat.
Webdesign: Gommans Badkamers